Post by trinbusuapandmort on Feb 19, 2022 23:11:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bomber Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bomber Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εμπειρία δωρεάν ▞▞▞
▞▞▞ Bomber Friends 2022 version ▞▞▞
Rogue Heroes - Bomber Class Pack στο Steam_集運液體
Πολ Ωραίο
Λυπάμαι αντίο εδώ... αφού ενημέρωσα το παιχνίδι λέει ότι το Bomber Friends σταμάτησε να λειτουργεί κάθε φορά που θέλω να το εκκινήσω, απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά και ακόμα δεν λειτουργεί, δεν ξέρω τι αλλάξατε με την ενημέρωση, αλλά δεν μπορώ παίξε άλλο... ένα αστέρι γιατί τελικά εσύ φταις...
Αυτοί οι άνθρωποι είναι ένα μάτσο κλέφτες. Είχα ένα όμορφο πακέτο ορκ με ωραία συναισθήματα και ρούχα. Δεν είχα παίξει το παιχνίδι για λίγο, επανήλθα για να διαπιστώσω ότι όλα μου είχαν φύγει. ήταν τόσο κακό που νόμιζα ότι ήταν σφάλμα, γι' αυτό διέγραψα τα δεδομένα της εφαρμογής και ανάκτησα τον λογαριασμό μου για άλλη μια φορά, το ίδιο πράγμα. Μην σπαταλάτε τα χρήματά σας σε αυτούς τους απατεώνες, δεν αξίζουν τον κόπο
Πόλη Ωραίο
καλό παιχνίδι... αλλά θα πρέπει να υπάρχουν περισσότεροι τύποι βομβών...όπως time bom, trigger bom κ.λπ
Αυτό το παιχνίδι δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό... Πρώτον, αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ bug και laggy, αλλά έχω πλήρη σύνδεση
Το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά εδώ είναι το πρόβλημα πρώτα ο λογαριασμός μου είχε φύγει, συνδέθηκε και αποθηκεύτηκε στον λογαριασμό μου στο gmail, το επόμενο πράγμα είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις, καθώς δεν μπορείτε να παραλείψετε καν τη διαφήμιση και είναι τόσο ενοχλητικό που σας συνέχισε να βγαίνεις από την προσθήκη και με τρελαίνει γιατί δεν μπορείς να παίξεις ομαλά, τέλος είναι να βρεις παίκτες για να παλέψεις, όπως όταν μπαίνεις σε έναν αγώνα υπάρχουν μόνο 3 παίκτες και παρατηρούσα ότι αν επρόκειτο να παρατηρήσω τότε θα έπρεπε απλώς παρακολούθησε στο youtube και δεν παίζει.
Σε πολλές διαφημίσεις. Naik επίπεδο iklan πάντα. Cape deh
Οι κινήσεις δεν είναι πολύ ομαλές και είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε τι προσπαθούν να εξηγήσουν στο παιχνίδι. Φυσικά είναι ένα δωρεάν παιχνίδι, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις και όχι αυτές που μπορείτε να παραλείψετε εύκολα, πολύ κολλώδεις διαφημίσεις
Πάρα πολλές διαφημίσεις.... Χάσιμο χρόνου μην κάνετε λήψη πριν από την έναρξη του παιχνιδιού διαφήμιση .. Διαφήμιση μετά το τέλος του παιχνιδιού... Κάθε διαφήμιση παιχνιδιού πριν και μετά...... Χάσιμο χρόνου
Λατρεύω το παιχνίδι! Τα γραφικά και όλα εκτός από το πρόβλημα είναι ότι τα μετάλλια στην αρένα είναι άδικα, αν κερδίσεις παίρνεις 25 αλλά αν χάσεις χάσεις 35 μετάλλια είναι πολύ άδικο. Και μπορείτε να κάνετε τα διαμάντια να γίνονται πιο εύκολα;
Bomber Friends Azione wmp
Bomber Friends Azione wmp
Bomber Friends Jangovar wakz
Το παιχνίδι είναι σκουπίδια, υπάρχει μια τρομερή καθυστέρηση στο παιχνίδι. Μπορείτε να μπλοκάρετε κάποιον με βόμβες και καταφέρνει ως δια μαγείας να βγει από την παγίδα επειδή βρίσκεται σε άλλο τετράγωνο από αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη σας, καταστρέφει το παιχνίδι. Επίσης αν ισοφαρίσεις με κάποιον μπορείς να πάρεις μείον πόντους. Πλήρης αποκοπή
Με τη λήψη αυτού, μπορείτε να ξοδέψετε μερικά mb για απεριόριστες διαφημίσεις🙄 Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά μετά από κάθε δευτερόλεπτο έρχεται η διαφήμιση
Ρυθμίσεις ελέγχου με τις οποίες είναι δύσκολο να εργαστείς. Η καμπάνια δεν αποφέρει πρόοδο χαρακτήρων. Το σόλο παιχνίδι γίνεται βαρετό. Καλό μόνο για pvp.
Απολαμβάνω το παιχνίδι πολύ, ωστόσο είναι απολύτως γελοίο το πόσες φορές πατάω για να χρησιμοποιήσω ένα powerup και αντ 'αυτού ο χαρακτήρας αποφασίζει να χρησιμοποιήσει ένα χλευασμό (και όχι, δεν πατάω κατά λάθος το κουμπί χλευασμού) αναγκάζοντάς με να χάσω τόσα ματς. Αυτό πρέπει σοβαρά να διορθωθεί καθώς πιστεύω ότι θα χάσετε πολλούς παίκτες εξαιτίας αυτού.
Bomber Friends Actie pzbu
Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι , λέει φόρτωση 30% και τέλος 👎
Ωραίο και διασκεδαστικό παιχνίδι για να παίξετε με φίλους. Θα ήταν καλύτερο να μπορούμε να το παίξουμε μέσω τοπικού δικτύου (χωρίς internet), καθώς θα ήταν υπέροχο ως χρονοδιακόπτης σε μέρη με κακή σύνδεση στο διαδίκτυο.
Agar.io ΔΧΕ 2.18.1 Λήψη για Android
Κάντε σας παρακαλώ στο παιχνίδι πιο εύκολο για εμάς δηλαδή βάλτε Όταν δεν μπορούμε να περάσουμε ένα λεβελ να μπορούμε να δώσουμε 2000 κέρματα για να την περάσουμε παρακαλώ έχω κολλήσει εδώ και μια εβδομάδα στο robot quest στο λεβελ 29 και δεν μπορώ να πεθάνω 100+ φορές κυριολεκτικά αγαπώ το παιχνίδι σας Αλλά έβαλα ένα αστέρι επειδή έχω νευριάσει παρά πολύ με αυτό το λεβελ Κάντε το Αλλιώς που το διαγράψω
Γιατί! Το παιχνίδι ήταν τέλειο! T_T γιατί το κάνεις αυτό για να μεee T_T Πώς στο διάολο υποτίθεται ότι απολαμβάνω το παιχνίδι με το "ADDs POPING UP EVERYWHERE" Καταλαβαίνω ότι θέλεις να βγάλεις χρήματα, αλλά έλα τώρα, δεν βλέπεις τη μεγαλύτερη εικόνα εδώ. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να πάει πολύ μακριά αδερφέ. Είμαι λίγο απογοητευμένος. Σίγουρα θα ξόδευα χρήματα σε αυτό το παιχνίδι αν ήταν και θα πρόσθετα δωρεάν παιχνίδι για όλους τους παίκτες.
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Παρόλο που το παιχνίδι είναι ωραίο, η περίσσεια διαφημίσεων είναι εκνευριστική
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά μια ενημέρωση πριν από μερικούς μήνες το έκανε να νιώθει χειρότερο. Θα μπορούσατε να κάνετε μια ρύθμιση κλασικής λειτουργίας;
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά η διαφήμιση απλά δεν φορτώνει και κολλάει και πρέπει να επανεκκινήσω το παιχνίδι
Το παιχνίδι δεν με αφήνει να μπω, με κλωτσάει, δεν μπορώ να το παίξω, απλώς με διώχνει, δεν φορτώνεται καν
Λατρεύω το παιχνίδι, ΜΙΣΟΥΜΕ τις συνεχείς διαφημίσεις, μερικές παίρνω, αυτό είναι γελοίο. Απεγκαταστάθηκε και συνεχίζεται.
ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΡΟΜΕΡΟ. Όποτε προσπαθώ να παίξω θα μείνω κολλημένος σε μια σκοτεινή οθόνη και όσο κι αν περιμένω, δεν μπορώ να μπω στο παιχνίδι. Επίσης, υπάρχουν πάρα πολλοί αγενείς παίκτες. Αυτό το παιχνίδι δεν είναι το υπέροχο παιχνίδι που έπαιζα 😒
πρέπει να περιμένεις για πάντα για να μπεις σε ένα λόμπι, μετά όταν είσαι σε ένα παιχνίδι πεθάνεις εσύ ή όλοι οι άλλοι και πρέπει να περιμένεις ξανά και το κύριο μενού είναι ανόητο Μου αρέσουν οι παλιοί φίλοι βομβιστών καλύτερα ελπίζω ότι οι άλλοι άνθρωποι συμφωνούν μαζί μου
καλό παιχνίδι, όπως το κλασικό bomberman το χειριστήριο είναι χάλια, θέλω απλώς ένα στατικό χειριστήριο αλλά δεν υπάρχει ρύθμιση για αυτό, τόσο ενοχλητικό
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά το πρόβλημα είναι ότι όταν το WiFi σου είναι χάλια στην αρένα, βγαίνεις από το παιχνίδι και χάνεις μετάλλια
Είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών, αλλά έχει πολλές διαφημίσεις και αν θέλετε να γίνετε μέλος της φυλής μου, αυτό είναι το όνομα The Legends, εγγραφείτε 🙏
Καλό παιχνίδι, αλλά.. πάρα πολλές διαφημίσεις.. πάρα πολύ πολλά. Είναι σαν να παίζετε παιχνίδια από τις εφαρμογές απάτης.
Το αρχικό παιχνίδι bomber είναι πολύ καλύτερο από αυτό. Πρώτον, το χειριστήριο δεν είναι τόσο καλό. Δεύτερον, έχετε ήδη ένα μικρό διαφημιστικό banner στην οθόνη και πρέπει να παρακολουθήσετε περισσότερες διαφημίσεις;
Είναι τέλειο και παίρνας την ώρα σου ευχάριστα.
bomber friends (part 1). 7 views7 views. Nov 29, 2021. 1. Dislike. Share. Save. NICKPRO 007. NICKPRO 007 ...
Φανταστικός
Στην πραγματικότητα είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά η διαφήμιση σκοτώνει αυτό το παιχνίδι που πότε πότε εμφανίζεται από το πουθενά και θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να τελειώσει για να συνεχίσετε να παίζετε.
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο καθώς έχω παίξει για πάνω από 1 χρόνο, αλλά αυτή τη φορά, αντί να σημειώσουν πρόοδο, κατέστρεψαν αυτό το παιχνίδι, εννοώ ότι θα μπορούσατε να παραλείψετε τις διαφημίσεις πριν και δεν μπορείτε πια, επίσης τα πακέτα είναι πλέον τρελά ακριβά σκεφτείτε να συλλέξετε πετράδια δωρεάν για να κάνε περίπου 600 χρειάζεσαι 8 μήνες αλλά έχουν αυξήσει την τιμή των πακέτων με 400 πετράδια (7 λίρες μάγισσα είναι 8 ευρώ) επιπλέον σχεδόν το κάθε πακέτο. Είναι κρίμα που πήραν αυτή την απόφαση να κάνουν το παιχνίδι πολύ ακριβό.
Crasharei sinexos...
To joistick μετά από την 100 πίστα θα σας τρελάνει. Πολύ απατεώνες για να βάλεις χρήματα
Καλό παιχνίδι και όλα εκτός από πρέπει να έχουν ένα τοπικό παιχνίδι όπου μπορείτε να συνδεθείτε εκτός σύνδεσης με φίλους μέσω hotspot
PAKO Per sempre Corse ligp
Ο χρήστης Shizen Bomber στο Twitter: "Ok my dear friends, I ...
Είναι διασκεδαστικό παιχνίδι (περνάει ευχάριστα η ώρα ) όμως υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις που καταντάει ενοχλητικό . Θα μπορούσε να ενημερωθεί για να έχει ο χαρακτήρας μας ένα προφίλ και να έχουμε τη δυνατότητα να στείλουμε αίτημα φιλίας στους φίλους μας
Κατεβάστε το Stickman Battle 2 Empires War v1.0.8 MOD APK Απεριόριστα χρήματα δωρεάν για κινητά Android, ... Bomber Friends 4.29 MOD APK Unlocked All Skins
Έλεος οι πιστές στα quests είναι πανδύσκολες
Ωραία εφαρμογή
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό, αλλά σε πολλές διαφημίσεις. Κάθε φορά που τελειώνετε με το παιχνίδι υπάρχουν διαφημίσεις. Αυτό είναι τόσο ενοχλητικό. Η τιμή του πακέτου είναι τόσο ακριβή, γιατί να αυξήσουν την τιμή; Μμμ