Post by trinbusuapandmort on Feb 19, 2022 23:26:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal glitch érméket ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash - Endless Running 2022 version ▞▞▞
4-5 alkalommal folyamatosan kirúg a játékból.
Sonic Dash - Endless Running Arkadne igre fdf
A legjobb futójáték most az összes esemény miatt, de van egy kis lemaradásom, de ez nem fog megállítani
Nagyon szeretem ezt a játékot, de némi munkát igényel, mint például: 1: Kicsit késik és bugos lesz a 9 ezres határ után. 2: Néhány hiba itt-ott.
Nehéz volt, mint gondoltam. És még. Miért van szükségünk főnökökre a harchoz? Miért harcolunk kt? És mi értelme harcolni a főnökkel? Csak annyit kell tennie, hogy kikerüli, és ok nélkül megérinti. Fura ez!
Magyon zszupi nem lassú😝😜😅
Ez a játék jó, de a frissítés tönkretette, a rákok és a tüskés beatle-ek úgy néznek ki, mint a játék kisbabája, és a csap a pörgetéshez. Sok más dolog nem stimmel ezzel a játékkal, de ezen kívül rendben van. Több csillagot adna, de a frissítés módja a játék tönkrement
Nem a kedvencem! De elmegy!
Csak a szokásos runner játék
Sonic Dash - Endless Running Zręcznościowe xud
Alapvetően nagyon klassz ma játszani ezzel az alkalmazással. Csak Sir Lancelot volt, és ma kaptam meg (korábban az Excablir Sonic-ot is kaptam). Azt is szeretem, hogy könnyű feloldani az olyan események szereplőit, mint a BIG the Cat és az összes színpad (I Egyelőre csak a Snow hegyen vagyok) nagyon szórakoztatóak játszani az új szerelőikkel
Nagyon klasz!!!😊😊
Néhány év távollét után újratelepítettem. Jó látni az új karaktereket és új térképeket, de csalódott vagyok, hogy a hirdetések többé nem kapcsolódnak ki, ha állandó frissítést vásárol. Nem bánom, hogy lehetőségem van megnézni egy videót az ingyenes dolgokért cserébe, de az átugorhatatlan hirdetések a normál játék részeként, és nincs mód eltávolítani őket, elég rossz.
Töltse Beach Buggy Blitz 1.5 APK Android készülékekre (telefonok, táblagépek) ingyen - Egy epikus vezetési ... Letöltés Sonic Dash - Endless Running APK
Köszönöm, szeretem ezt a játékot, de van néhány hiba, amit szerettem volna, ha javítasz. Tysm.
Unblock Ball - Block Puzzle እንቆቅልሽ ylr
3 csillagot adtam rá, mert sok a hirdetés
Szórakoztató, de frissítésre szorul, hogy egy kicsit simább legyen
Lehet, hogy én vagyok, és nincs Wi-Fi-m vagy Micro SD-m, de gondjaim vannak, amikor újra csatlakoznom kell egy hálózathoz a Feladatok frissítéséhez... javítsd meg!?
Imádom, hogy milyen kihívást jelent, és végtelen számú felfedezésre váró szakasza van, de a hátránya az, hogy amikor lehúzom, nem válik labdává, de összességében imádom😁😁
Ez a játék azért jó, mert az öcsém mindig elveszi a telefont, ő játszik, és egy új feladat előtt is időbe telik szerintem van rá megoldás.
Tetszik, nagyon szórakoztató, ráadásul offline is játszhatod, és egy csomó különböző karakter közül választhatsz!
hűvös, de az akadályok túl keményekké válnak, amikor túljutsz az első néhány akadályon, mert nem látod a következő akadályokat, és nincsenek megfelelően elosztva
Túl lassú
STAR WARS: Battlefront help articles and gameplay tips
Jóllehet megértem a játék kifejlesztésének évét, és minden korosztály számára nagyszerű látni ezeket a karaktereket, akiket kedvelnek egy mobiljátékon, a játék mechanikai és dizájnbeli változatossága miatt a játék nagyon középszerű. darab. Kipróbálom a másodikat.
Sonic Dash - Endless Running アーケード tkw
Gyors mozdulatokat néha nem érzékel, ez rontja a játékélményt. veled jó lenne.
Subway Surfers - Ingyenes Casual játékok!
Sega. Nem. Ez a lehető legrosszabb játék, amit eddig kiadtak. A normál kezelőszervek rendben vannak, és a normál játékmenet is. De a főmenü annyira tele van hozzáadással és fizetéssel, hogy nyerjen dolgokat. Ami rendben van, tekintve, hogy jó mennyiségű bevételt hoz. De nem ez zavar. A tény az, hogy az események annyira össze vannak hangolva, hogy nem tudod lejátszani anélkül, hogy fizetnél vagy legalább 3 hozzáadást megnéznél. Megint elfogadható az én alacsony elvárásaim szerint. De valahányszor rákattintok egy hozzáadásra, hogy újraéleszthessem magam ahelyett, hogy fizetnék, a játék kifejezetten lehetetlen akadályokat vet fel, hogy fizessek. Például feltesznek egy guruló obstikot, amit nem tudsz átugrani, közvetlenül egy ugró obstrikát, amely alatt nem tudsz gurulni, amit nem láthattál volna. Most lehet vitatkozni a robotok készségével, de akkor van bátorságuk, hogy az események során az irányítást kifejezetten érzékenyebbé tegyék, és a karaktert nagyobb eséllyel ütik el olyan obstrikációk, amelyeket át kell ugrani. Ami technikailag arra kényszeríti, hogy mindkét irányban fizetni kell.
Már jó csak sok a reklám ezert csak 4 🌟
szép
ez a játék nem olyan menő, mint először gondoltam, ezért az értékelésemet 5-ről 3 csillagra módosítottam. Nem szeretem az elektronikus játék ezen aspektusát. a probléma a következő: Észrevettem, hogy a 2 csillagos futás után a pálya jelentősen nehezebbé válik. az akadályok több mint felére közelednek. nem olyan rossz, ha a "videót nézni" használod a futás folytatásához!!!
Félelmetes játék. Egy ideje nagy rajongója vagyok a sonicnak. Örülök, hogy van még egy mobiljáték, amivel valóban jól szórakozhatok.
kitalálod? magyar APK for Android: Free download 4 Kép 1 Szó
Kapjátok be
Szóval... nem szerettem a sonic dash-t. Időnként úgy tűnik, hogy a szintgeneráció elvesztésre ítéli. Nincs bajom az egyoldalas vezérléssel, de a szintgenerálás és az állatos dolog egyszerűen nem működött, és tönkretette a játékmenetet. Ráadásul néhány karakter, amennyire én tudom, csak egy fizetőfal mögé van zárva, akárcsak személyes kedvencem, a Classic Sonic. De a grafika nagyon jó.
47 Stampede Run alternatíva Androidhoz – hasonló a
Jó de van ennél jobb
Csodálatos játék, több főnököt kellene hozzáadni
letöltés Talking Tom Hero Dash apk legújabb verziója by Outfit7 Limited ... a My Talking Angela és a Talking Tom Gold Run alkotói.
TÚL SOK HIBA ÉS OLYAN UNMÁLÓ 1 HIBA AZ AZ: Ha megpróbálsz felugrani a padra... de véletlenül átugrasz rajta, a karaktered a vízben marad, még csak el sem veszed, és akkor is olyan idegesítő Az Ön legmagasabb pontszáma, ami előfordul. Tehát kérjük, javítsa ki a hibát, és 5 csillagra értékelem.
nagyon imádom mindig új rekordokat döntök meg mondjuk most 5000000-nál tartok csak ajánlani tudom.
Remek játék... ok a 2 csillagért a hirdetések miatt nagyon irritáló... 5 csillagot adtam volna, mert nagyszerű játszani, de sajnos a reklámok komoly problémát jelentenek, amit utálok....